top of page
YOGA_analoog_2.jpg

Over ons

Yoga voor iedereen

YOGA_analoog_3.jpg

Onze club zag het daglicht in 1988 in Overijse  als Yoga-Club Overijse. 

 

De lessen werden meteen een onverhoopt succes en de opkomst overtrof ruimschoots de verwachtingen. Enkele jaren later (2001) werden de activiteiten uitgebreid naar Hoeilaart met de oprichting van Yoga-Club Hoeilaart. Al snel werden beide clubs verenigd en omgedoopt tot Yoga Druivenstreek.

 

De stichters van toen zijn tot op vandaag enthousiaste bestuursleden. Alle bestuursleden zijn gemotiveerde vrijwilligers die ervoor proberen te zorgen zoveel mogelijk mensen op de mat te krijgen en hen de weldoende effecten van yoga op geest en lichaam te laten ervaren.

 

 

 

 

 

Het lidgeld is bewust laag gehouden omdat wij ervan uitgaan dat lessen toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Ons motto luidt dan ook IEDEREEN OP DE MAT.

 

Het is een feit dat, als yoga-oefeningen niet correct uitgevoerd worden, ze meer kwaad dan goed kunnen doen. Daarom werken we sinds het begin enkel met gediplomeerde en door de Yoga Federatie der Nederlandstaligen erkende lesgevers. (Een yoga opleiding is heel intensief, duurt vier jaar en omvat onder andere anatomie, filosofie en didactiek)

DSC02702.jpeg
DSC02697.jpeg
DSC02682.jpeg
bottom of page