top of page

Nieuws vanuit de vrijwilligershoek

Bijgewerkt op: 5 mrt.

We verwelkomen Natacha Defeche en Fatima Khaidar als nieuwe gemotiveerde leden in het bestuur van onze vereniging.Natacha is een actieve marketeer en life coach, met een passie voor yoga die startte in 2005 toen ze zich in Hoeilaart kwam vestigen.


Ze volgde een intensieve opleiding tot Hatha yogadocent van 2012 tot 2016. Voor Natacha is yoga niet alleen een reeks houdingen op een mat; het is een levensstijl, een manier van zijn. Haar mantra, "De essentie van yoga is transformatie en onderlinge verbondenheid," weerspiegelt haar diepe overtuiging dat yoga ons niet alleen helpt om ons fysiek sterker en flexibeler te maken, maar ook om innerlijke groei te ervaren en een diepere verbinding met onszelf en anderen te vinden.


Fatima is een enthousiaste en sociale dame met pit maar vooral een grote passie voor yoga. We kennen haar al ettelijke jaren als gemotiveerd lid van onze vereniging. Sinds kort volgt ze de opleiding tot yogadocent in het gerenommeerde opleidingscenter in Zolder. Een beslissing die we alleen maar kunnen toejuichen !


Helaas nemen we ook afscheid van Mireille die na ontelbare jaren trouwe dienst , omwille van gezondheidsredenen haar functie binnen onze vereniging wenst neer te leggen . Mireille was ons kritisch oog. Bedankt Mireille. We zullen je missen !

Komentarze


bottom of page